Irodánk 2003-ban történt alapítása óta számos gazdasági társaság cégjogi, valamint polgári jogi képviseletét láttuk el. Ügyfeleink között tudhatunk többek között több multinacionális vállalatot, kereskedelmi bankot, egy külföldi biztosítótársaságot, Európa egyik legnagyobb gépjárműgyártó társaságának magyarországi vezérképviseletét, egy követeléskezelő társaságot, számos ingatlanbefektetéssel és értékesítéssel foglalkozó társaságot, egy utazásszervező társaságot, valamint több szoftverfejlesztő céget.

Ezenkívül finanszírozási és ingatlan-beruházási projektek előkészítésében, továbbá a projekt kivitelezése során felmerült jogi problémák (felelősség, felelősséghez kapcsolódó vitás peres ügyek) kezelésében is részt vettünk. Polgári jogi és büntetőeljárásokban látunk el jogi képviseletet, mindezeken túl nemzetközi befektető társaságok részére végzünk auditálást és készítünk szakvéleményt. Irodánk átfogó tapasztalattal rendelkezik a követelésbehajtások területén.

Az elmúlt években folyamatosan bővítettük szaktudásunkat, többször vettünk részt szakkonferenciákon és az európai uniós jogokkal kapcsolatos előadásokon. A jogszabályok, valamint a bírói gyakorlat változását az irodánk által végzett, ügyfeleink tevékenységi köre alapján specializált „monitoring rendszeren” keresztül folyamatosan követjük, és problémamegoldó jogi munkát végzünk.

Permanensen törekszünk arra, hogy olyan ismeretanyagot és tapasztalatot szerezzünk, ami egy gazdaságban gondolkodó, dinamikus jogi irodát jellemez. A jogi tevékenység mellett sok időt fordítunk a gazdasági gondolkodás elsajátítására, valamint a gazdasági pszichológia és az európai uniós jogszabályok tanulmányozására. Az elmúlt évek során számos tárgyalási technikát sajátítottunk el azzal, hogy ilyen irányú konferenciákon és kreatív tréningeken vettünk részt, ezenkívül szert tettünk a nemzetközi partnerekkel folytatandó tárgyalásokhoz nélkülözhetetlen protokollismeretekre.

Az ügyvédi irodánál a megbízások számától és a jogi szakkérdések komplexitásától függően két ügyvédjelöltet alkalmazunk, szerződéses viszonyban, és három ügyvédi irodával, illetve egy közbeszerzési tanácsadó céggel állunk folyamatos megbízási viszonyban.

Az ügyvédi iroda munkáival, illetve az elért eredményekkel kapcsolatos visszajelzések az iroda precizitását, dinamizmusát, ügyfélközpontúságát, valamint üzleti szellemű válságkezelését emelik ki.

Európai színvonalú működésünk egyik konkrét jele, hogy ma már nem csupán Magyarországon, hanem az Európai Unió több tagállamában működő gazdasági társaság képviseletét is ellátjuk.

Partnerek